Új igazgató az iskola élén

Ahogy néhány hete jeleztük, Perényi Csilla hosszú szolgálat után a nyáron átadja a vezetői szolgálatát a Szent Erzsébet Magyar Iskolában. Az elmúlt időben a megfelelő személyek kiválasztásán dolgozunk, akik legjobban fogják tudni a jó tanítás feltételeit nektek és a gyermekeknek megteremteni.

Kedves Barátaink a Plébánián!

Ahogy néhány hete jeleztük, Perényi Csilla hosszú szolgálat után a nyáron átadja a vezetői szolgálatát a Szent Erzsébet Magyar Iskolában. Az elmúlt időben a megfelelő személyek kiválasztásán dolgozunk, akik legjobban fogják tudni a jó tanítás feltételeit nektek és a gyermekeknek megteremteni. Örömmel jelzem, hogy Zydron Veronika tanárnő elfogadta a felkérést a következő évre. Veronikát jól ismeritek, de lejjebb maga is ír nektek.

Szeretném újra elmondani, hogy mennyire hálás vagyok Csillának ezen két együtt végzett évért (és persze a sok megelőző évért), amikor olyan önfeláldozóan végig szolgált az iskola javára. Megértem vágyát arra, hogy újra erősebben tudjon az alkotói munkára fókuszálni, bár nehéz lesz pótolni, mind őt, mind Annát. Itt köszönöm újra Misi bácsinak, hogy segít még a következő időben is nekünk!

Kívánunk további áldott, pihentető nyarat, hogy egy jó évet tudjunk kezdeni majd szeptemberben!

Tamás atya

Kedves Közösség!

Talán nem is kell nagyon bemutatkoznom. hisz többen már jól ismertek, mint volt tanító és jelenlegi helyettes, cserkész vezető és egyházközségi tanácstag. Tudom, hogy nagy fába vágom a fejszémet szeptembertől!

Torontóban születtem és óvodásként kezdtem én is magyar tanulmányaimat a Szt. Erzsébet Magyar Iskolában. A torontói egyetemen először mester fokozatot értem el a művészettörténetben, tíz évvel később pedig a tanárképzőt jártam végig. A Szt. Erzsébet Magyar Iskolában 19 évig tanítottam, először az 5. osztályt, majd a hetediket. Jelenleg rajz és hittan tanár vagyok egy államilag támogatott katolikus középiskolában Torontóban.

Három gyermekem is a Szt. Erzsébet Magyar Iskolából ballagott el, a legkisebbik (Karlis) most júniusban. Mint szülő és pedagógus nagyon fontosnak tartom magyar nyelvünk és kultúránk ápolását.

Én is hálás vagyok Perényi Csilla több éves odaadó munkájáért és hogy több éven keresztül vezetése alatt taníthattam. Előre is köszönöm bizalmatokat és várom, hogy együtt dolgozhassunk az új iskolaévben.

Zydron Veronika

Elérhető a következő nyelveken is: English

Maradjunk kapcsolatban!

Ígérjük, hogy nem küldünk spamet. Soha.

Ahogy minden oldal, mi is sütiket használunk. Az OK gombra kattintva beleegyezel a telepítésükbe és használatukba.

Részletek OK